Proiecte & tehnologie

MARI CAR - ROMA realizează pentru clienții săi proiecte de intervenție "ad-hoc" în funcție de exigențele specifice manifestate, astfel încât prin serviciile oferite să obținem un rezultat final cu adevărat adecvat diverselor realități în cauză.

Experiența ne-a arătat că un serviciu profesional bine prestat care să asigure satisfacția deplină a clientului nu poate fi obținut fără investiții în echipamente și utilaje avansate. În acest sens firma noastră are un parc de vehicule utilitare de ultimă generație în continuă expansiune și pentru o productivitate sporită în identificarea condițiilor specifice de lucru și a eventualelor defecțiuni în sistemele de canalizare unde inspecția cu personal uman este aproape imposibilă am optat pentru folosirea sistemelor de videoinspecție cu telecamere purtate de roboți telecomandați.
Acest lucru ne permite pe de o parte realizarea de intervenții în deplină cunoștință de cauză și, prin imprimarea pe DVD a filmului videoinspecției, oferim pe de o parte clientului garanția unui servciu profesional la standarde înalte iar pe de altă parte ne îmbogățim baza de date cu locații si condiții specifice de lucru pentru intervenții mai rapide si mai facile în viitor.

Telecamere purtate de roboți telecomandați Telecamere purtate de roboți telecomandați Telecamere purtate de roboți telecomandați